Online shoppen

Er is een hele hoop te krijgen via het web. De webshops zijn niet te tellen. Onderstaand een lijstje van webshops waar ik zelf graag shop én goede ervaringen mee heb.

Nederlands:

Cosmetica.

Mijn favoriete Nederlands webshop. Opgestart omdat er in Nederlands een hoop (mooie) merken niet te verkrijgen waren. Merken als Sleek, Konad, Anatomicals, Butter London en Seche Vite. Verzendkosten zijn 4,95 euro, levertijd rond de 3 dagen.

Verkoopt ook veel merken die moeilijk te krijgen zijn in Nederland.

Je gaat al watertanden als je die lekkere gebakjes ziet. Het is alleen niet om op te eten, maar voor in bad, onder de douche of als lichaamsverzorging. Heerlijke geuren, goede service. Een snoepje!

Vergelijkbaar met Boozyshop en Alice & Jo. Niet doorgaans merken zoals NYX, maar ook goedkope producten (geïmporteerd uit China?).

De online webshop van het merk Sabon.

De online webshop van het merk Lush.

Eyes Lips Face is een budgetmerk met goede producten. Verzendkosten zijn aardig hoog (rond de 7 euro) dus het is aan te raden om met meerdere mensen te bestellen. Levertijd is ongeveer 5 dagen. Ik heb zelf het idee dat het vanuit België verzonden wordt.

 

Fashion.

Webshop van H&M. Levertijd is ongeveer een week, wat ik wel erg lang vind voor zo’n groot bedrijf.

Supersnelle verzending, vaak de volgende dag al in huis. Verkoopt buiten kleding ook vele andere dingen. Je kunt het vergelijk met een online warenhuis.

Wie kent deze bekende shop niet (door die irritante reclames)? Verkoopt heel veel merken, waaronder ook heel veel dure, maar je kunt er ook Only, Vero Moda en Vila vinden.

 

Internationaal:

Chinese webshops.

Webshop met producten uit China. Geheel Nederlandstalig, enkel af en toe wat gebrekkig (Google Translate?).Van kleding tot sieraden, van Apple accessoires tot  cosmetica. Je kunt het zo gek niet bedenken, ze hebben het. Verzending is gratis, maar pas op met de te veel of te grote dingen bestellen. Er gaan verhalen rond op het net dat je aan de deur moet (bij)betalen. Ik zelf heb alleen nog maar goede ervaringen. Betaling moet via PayPal. Verzending duurt meestal rond de 4 weken.

‘Zusje’ van Mini in the box. Vergelijkbaar, maar met wat luxere producten (waaronder bruidsjurken). Verzending is niet altijd gratis, maar nooit hoog.

Een beetje hetzelfde idee als Mini in the box. Een verzameling van producten die ook veel op eBay aangeboden worden. Wat makkelijker als je niet bekend bent met eBay. Engelstalig en heeft vergelijkbaar soort producten als Mini in the box. Verzending duurt hier ook ongeveer vier weken vanuit China (gratis). Wederom met PayPal betalen.

Getipt door een lezer! Heb er zelf nog niet bij besteld, maar lijkt me wederom een vergelijkbare site als bovenstaande. Ook betaling met PayPal en de verzending is gratis!

 

 

Cosmetica.

Online shop van het drugstore merk Makeup Academy. Goede producten voor lage prijs. Verzendkosten zijn 4,95 pond. Maar dat is te overzien als je naar de lage prijsjes kijkt. En ze hebben regelmatig goede acties en aanbiedingen. Verzending duurt ongeveer 2 weken.

Ik heb nog geen ervaring met deze Amerikaanse webshop, maar hoor er wel veel goede verhalen over. Geen ‘goedkope’ webshop zoals voorgaande. Maar verkoopt veel merken die moeilijk in Nederland te verkrijgen zijn.

 

 

Fashion.

Aparte kleding meer ook leuke basics voor prijsjes vergelijkbaar met H&M. Verzendkosten zijn 6 euro, levertijd ongeveer een week.

Leuke mix van basics en ongewoon. Je kunt hier ook geweldige Onesies krijgen! Prijsjes zijn laag, komen nog wel verzendkosten overheen.

Gratis verzending, levertijd binnen 10 dagen. Wederom een leuke mix, voor ieder wat wils.

 

 

eBay verkopers.

Verkoopt werkelijk van alles. Mijn favoriete eBayer wat betreft nailart producten. Nette levering, gratis verzending. Levertijd ongeveer 4 weken, maar het wachten zeker waard.

Veel cosmetica, kwasten en nailartproducten. Verzendkosten zijn 2 euro.

Vergelijkbaar met de twee bovenstaande eBayers. Gratis verzendkosten, levertijd wederom ongeveer 4 weken.

Engelse webshop. Niet zó goedkoop als de Chinese eBayers, maar goede kwaliteit. Verkoopt voornamelijk accessoires voor telefoons, laptops en tablets.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: