Over

ikWelkom,

op You Nailed It! Op deze blog zal ik regelmatig proberen te gaan posten over mijn interesses. Hoewel de naam van de site zich voornamelijk op nagels richt, zie ik dit niet niet als nailart blog. Mijn passie ligt veel breder dan alleen dat. Hier kun je dus reviews, tutorials en andere beauty-gerelateerde dingen vinden. Ook zul je hier af en toe wat lifestyle terug zien komen. Ik ben nog zoekende naar een mooie lay-out en hoe ik het precies wil gaan invullen. Ik kan je wel vertellen dat een eigen domeinnaam onderweg is!

De passie voor beauty heb ik al van jongs af aan gehad, maar is de laatste 4 jaar een steeds grotere rol gaan spelen. Van make-up bakje naar lade, van lade naar plank en van plank uiteindelijk naar een eigen kast. Dit geldt ook voor nagellak. Vanaf jongs af aan was ik een fanatiek nagelbijter. Sinds een jaar of 2 ben ik hier grotendeels van af. Velletjes zijn (helaas) nog regelmatig slachtoffer van mijn bijtgrage tanden, maar mijn nagels zelden meer. Nadat mijn nagels eindelijk lang waren (en bleven!) ontwikkelde ik een nog grotere liefde voor nagellak en alles wat daar mee te maken heeft.

Verder…

is mijn naam Lisanne en ben ik 23 jaar. Op het moment woon ik op één van onze mooie Waddeneilanden in Friesland. In 2010 ben ik afgestudeerd aan de PABO te Arnhem. Helaas heb ik tot op heden alleen tijdelijk werk in het onderwijs kunnen vinden. Daarom werk ik momenteel fulltime in de horeca. Ook ben ik aan het kijken of ik verder kan met mijn passie voor nail-art en nagelverzorging en ga ik eind januari aan een cursus nagelstyliste beginnen. Behalve van beauty, houd ik erg van lezen, films kijken, gezelligheid, goede gesprekken en lekker eten. Ook is dansen een grote passie van me. Vragen zijn natuurlijk altijd welkom! Hiervoor kun je een contact formulier invullen!

2 Reacties naar “Over”

  1. Kelly 7 januari 2013 bij 9:43 am #

    Hoi Lisanne, mooie blog heb je met leuke onderwerpen. Wat leuk dat je de pabo hebt gedaan en dankjewel voor je app tips! Ik ken weinig ‘juffen’ die iets met beauty hebben dus ik ga je volgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: